Braulio Correal (Alzira FS): «Tenim que ser molt ambiciosos»

0
139

L’Alzira FS fianlitzà el 2021 i la primera volta en el tercer lloc de la classificació, amb 32 punts, a un punt del segon i amb un advantatge de 14 punts sobre els llocs de descens.

«Hem fet una molt bona primera volta, però la segona serà prou més difícil i complicada perquè ja no hi ha marge d’error i els rivals es reforcen», declara el tècnic Braulio Correal que afegix «l’equip està bé, treballant de valent amb els criteris del cos tècnic, la veritat és que estic content».

I no és per a menys perquè mai l’Alzira FS havia arribat tant alt en la classificació de la segona LNFS. El preparador alzireny no perd de vista que «l’objectiu principal és la permanència«, que estima pot situar-se al voltant dels 42 punts i per tant sols li resten 9 punts al seu equip per assegurar-se una temporada més en la categoria de plata.

Ara bé resulta evident que vol anar prou més enllà i exhorta als seus jugadors a millorar si cap el realitzat durant la primera volta; «tenim que ser molt ambiciosos, confie molt en el meu equip perquè està molt compromés» manifesta  satisfet a Riberaexpress. Confia en qué hi hagen els menors lesionats possibles i en què el Covid «no ajorne partits» en donar-li molta importància el jugar els dissabtes al fortí del Palau Municipal d’Esports.

Defensa, defensa, defensa

La clau principal dels 32 punts aconseguits és la defensa, donat que amb 34 gols encaixats és el segon equip, després del lider Noia, menys golejat. «La faceta defensiva no és negociable» advertix, tot i reconèixer que «es pot millorar en atac», amb 43 gols anotats, sent superats per 13 equips en esta faceta. A este respecte recorda que la lesió de Cristian i l’ausència de Rafa Ara en alguns encontres per raons de treball, han pogut minvar el potencial atacant.

Insistix Correal en la dificultat d’aconseguir una plaça de play-off per a disputar l’ascens a Primera donat que «la categoria és duríssima amb cinc equips que baixen».

La segona volta l’encetarà el Family Cash Alzira el pròxim dissabte davant el Noia, el conjunt gallec que lidera la classificació i que va guanyar al Palau per 2 gols a 4, aixó sí en el tram final de l’encontre.

Ens quedem amb el missatge encoratjador que Correal transmitix als seus alumnes de cara a la segona volta; «tenim que ser molt ambiciosos».

Riberaexpress