Alzira suspén la festa de Sant Antoni davant la situació de la pandèmia

0
799

La comissió de Festes de Sant Antoni decideix suspendre tots els actes per la situació de la pandèmia

La comissió de Festes de Sant Antoni Abad d’Alzira ha decidit per unanimitat suspendre tots els actes que tenien previst realitzar en el mes de gener per la situació sanitària i, concretament, per la transmissió comunitària de contagis que és incompatible amb els tradicionals actes, molt d’ells multitudinaris, com la processó, benedicció dels aninals o la foguera.

La presidenta de la Festa, Mª Paz López ha explicat que “la situació sanitària és incompatible amb la nostra Festa, i com no podria ser d’altra forma, primer és la salut. Esperem que l’any 2023 haja passat esta pandèmia i pugan resurgir de les cendres. Tornarem a omplir els carrers d’Alzira de festa, tradició i devoció, una festa que els alzirenys viuen d’una forma intensa amb una participació multitudinària”.

La comissió de festes sols celebrarà una missa el dissabte 22 de gener en honor a Sant Antoni, a les 20 hores hores, a l’església de Sant Joan. Les clavarieses Adela España BelsaLaura España Belsa i Ainhoa Dobon España, continuaran per al proxim exercici.

La imatge de Sant Antoni es podrà visitar al carrer Hort dels Frares, 41 des del dia 17 fins al 22 de gener.

Des de la comissió de festes volem mostrar el nostre suport a totes les persones que ens han deixat durant estos mesos per la Covid-19, el nostre suport al malalts i als familiars.

Per altra banda, també volem mostrar la nostra solidariat amb el tot el personal sanitari i esencial.