La Guàrdia Civil troba mort a l’adolescent de 15 anys desaparegut a Sueca

0
1616

La Guàrdia Civil busca el propietari de la vivenda en què s’ha trobat el cos, un home de 38 anys a qui l’entorn de la víctima culpa del decés, causat per una possible sobredosi

La víctima, en una imatge d'arxiu
La víctima, en una imatge d’arxiu / À Punt NTC

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per la mort d’un jove de 15 anys a Sueca (Ribera Baixa), la família del qual n’havia alertat de la desaparició el passat dilluns 27 de desembre.

El pare de la víctima va localitzar el cos jove, ja sense vida, dissabte al domicili d’un conegut de l’adolescent, al barri de la Canal. El cos, que no presentava signes aparents de violència, estava baix un sofà. El cadàver ja ha sigut traslladat a l’Institut de Medicina Legal de València per a practicar-li l’autòpsia.

Els agents busquen el propietari de la casa, un home de 38 anys, que es troba en parador desconegut. L’entorn del jove responsabilitza aquest home de la mort del xic, acusant-lo de traficar amb drogues, i ha distribuït la seua imatge a les xarxes socials per a facilitar-ne la localització.

El jutjat d’instrucció número 2 de Sueca s’ha fet càrrec del cas, que les primeres hipòtesis relacionen amb el consum de drogues.