Fernando Pascual (PSOE): «Em jubile hui laboralment però no de la política»

0
1055
Pascual amb un veí al barri de l’Alquerieta

El regidor socialista d’Alzira, Fernando Pascual, es jubila hui laboralment però no de la política en la que porta ja 34 anys ininterromputs, bé com a edil, bé com assessor del Grup Municipal Socialista. «Demà passaré a ser un pensionista més» afirma tot i que advertix que «un polític no es jubila mai«. Respecte al seu futur, Pascual no ho aclarix, «sempre estic a disposició del partit, és prompte per a parlar del futur, mentre el cor aguante (es fa revisions trimestrals) continuaré en la política» explica a Riberaexpress.

La política dona satisfaccions

Este polític de raça diu que «als 65 anys m’acalore molt menys, prevaleix el sentit comú i la veritat és que la política dona satisfaccions». I cita com exemples que «els alzirenys beuen ara un aigua potable d’una qualitat com mai havien begut» així com l’eliminació de la gasolinera de l’avinguda Luis Suñer.

En el seu despatx municipal, des d’on dirigix les delegacions d’Obres Públiques, Serveis Urbans i Esports, es mostra satisfet de la seua trajectòria; he tingut la sort de fer de la política la meua professió».

El Pacte de la Vila té una salut de ferro

En la segona legislatura en la que el el PSPV-PSOE governa en coalició amb Compromís té molt clar que «el Pacte de la Vila té una salut de ferro, el pacte no té cap clivell, tot el contrari, Alzira és un exemple a seguir pel que fa als governs de coalició i complim ja set anys sense cap fissura«.

Treballador incansable, hui dia de la seua jubilació, i a poques hores de la Nit de Cap d’Any, l’hem sorprés recorreguent els carrers d’Alzira i escoltant i prenent nota de les queixes d’algun vianant repecte a la falta de neteja en determinats barris de la ciutat.