Laura March d’Alzira primera en el top ranking absolut de jiu jitsu

0
659
En el primer any de competició Laurà ha guanyat 11 ors

L’atleta d’Alzira, Laura March Cubertoret, ha acabat estos dies la temporada de jiu jitsu (art marcial japonés) amb excel.lents resultats, sent primera en el top ranking absolut femení de la FIJJD en el seu primer any de competició.

L’alzirenya, de 22 anys, ha guanyat un total d’11 medalles d’or, entre ells al campionat d’Espanya AEJJB i en l’Eurocup Valencia gi, a més d’una plata en la Madrid cap gi.

Patrocinadors

Laura compagina els estudis d’Infermeria a la Universitat Catòlica d’Alzira amb la seua passió pel jiu jitsu. A hores d’ara prepara ja la temporada pròxima amb objectius més internacionals entre els que destaquen l’Europeu de Roma i el Mundial que es celebrarà a Abu Dhabi. Per aixó busca, actualment, patrocinadors que donen suport a l’esport femení, donat que el jiu jitsu és la modalitat de defensa personal que més està creixent entre els millors al ser «l’art marcial que més pot ajudar davant una agressió sexual o maltracte».

Laura March entrena a diari al club esportiu Rom Jiu Jisu d’Alzira que acull a grans campions d’esta modalitat esportiva i arts marcials mixtes (MMA) de la Ribera.