El Covid es dispara a Alzira amb 565 actius i amb 1.217 d’incidència

0
560

Alzira arriba fins als 565 casos actius de COVID-19

  • La incidència se situa en 1.217 casos per 100.000 habitants
  • A hores d’ara hi ha 565 casos actius a la ciutat d’Alzira

 

Alzira compta amb 565 casos actius, 218 d’ells detectats els últims 3 dies, i la incidència acumulada augmenta fins als 1.217 casos per cada 100.000 habitants. Estes són les dades facilitades pel Departament de Salut Pública a la regidora de Salut d’Alzira, Gemma Alós, que informa que «la taxa d’ingressos hospitalaris ha pujat i estem en un nivell d’alerta 4, degut a la ràpida transmissió de la nova variant Ómicron».

Augmenten les hospitalitzacions

La regidora explica que «Tot i que la majoria de casos actius no presenten símptomes greus, la incidència en tot el departament és molt elevada i això fa que augmenten les hospitalitzacions. Per això hem de seguir complint estrictament les mesures de seguretat i extremar les precaucions este cap de setmana, especialment en espais tancats».

 

Alós ha informat que la vacunació continua en els pròxims dies sense cita prèvia al Centre comercial Ribera del Xúquer on s’administren primeres i segones dosis i únicament tercera dosi per a majors de 60 anys.

 

La setmana que bé també s’administrarà la tercera dosi al personal del àmbit educatiu, tant el personal docent com no docent seran citats a través d’un missatge de text en el que s’indica dia, lloc i hora.