El periodista d’Alberic José Luis Sastre triomfa en la SER

0
1069
José Luis Sastre és un jove periodista d’Alberic llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Precisament va donar els seues primers passos a la capital catalana en Ràdio Barcelona de la cadena SER i de la mà d’Àngels Barceló es va traslladar en el seu dia a Madrid per fer l’important programa «Hoy por Hoy».
Esta setmana ha arribat al cim de la seua carrera en sustituir a Barceló al capdavant d’uns dels programes més escoltats a nivell nacional.
Una de les seues primeres entrevistes l’ha realitzat a la ministra de Treball, Yolanda Díaz, només confirmar-se l’acord de la reforma laboral entre el Govern, els sindicats i la patronal, considerat com un pacte històric.
Sastre li donava ahir un bon repàs a l’alcalde de Madrid José Luis Martínez-Almeida; «Y el día del entierro, donde el alcalde tampoco estuvo, cabía más dignidad en los libros al viento, en el último beso a un poemario, que en el hecho de dar un título honorífico por conveniencia y a deshora. Título al que Almeida se resistía».