Alzira repartix hui més de 30.000€ entre 50 nous emprenedors

0
257

  • 50 emprenedors han rebut estes ajudes en 2021
  • Cada ajuda de 600 € es lliura en forma de targeta Alzira per a poder usar als comerços locals adherits

 

L’Ajuntament d’Alzira a través de l’Agència IDEA ha lliurat hui les ajudes municipals EMPREN a les 50 noves empreses constituïdes en Alzira durant el 2021.

 

En total s’han destinat 30.250€, en forma de targetes Alzira per valor de 600 euros cadascuna que es tornaran a injectar al teixit comercial de la ciutat.

“L’objecte d’estes ajudes és incentivar l’esperit emprenedor de la ciutat. Cal tindre present que són les ajudes més veteranes, ja que es mantenen des de l’any 1995 i al llarg de la història ja s’han donat 1650 ajudes  per valor de1.260.000 euros. Vull agrair als emprenedors el seu esforç per a posar en marxa els seus negocis i al mateix volem donar-los suport amb esta ajuda” ha explicat l’alcalde d’Alzira i Regidor de desenvolupament econòmic, Diego Gómez.

 

A l’acte, celebrat al saló de plenaris de l’Ajuntament d’Alzira han assistit les persones emprenedores beneficiàries d’esta ajuda municipal, que es farà efectiva, mitjançant una Targeta d’Alzira per a consumir als més de 400 comerços locals i serveis associats. Pots consultar ací la llista de comerços associats

 

El programa EMPRÉN està finançat íntegrament per fons municipals i té per objectiu incentivar l’esperit emprenedor en la capital de la Ribera Alta. Una ajuda a l’emprenedurisme que, a més, repercuteix directament en el comerç local.

 

Pots vore la retransmissió de l’acte a https://www.youtube.com/watch?v=rCjoWCsqkaE