La Ribera acomiada el 2021 amb màximes superiors als 20º

0
96

L’ultima setmana de 2021 vindrà marcada per temperatures molt altes, amb màximes superiors als 20 °C. Un dels motius d’aquestes temperatures tan altes és el vent de ponent, que continuarà bufant amb ràfegues superiors als 80 km/h fins a la vesprada de dimarts. Dia de sol i de molt bona visibilitat, només amb alguns núvols baixos a primera hora a les planes més occidentals i pas de núvols alts, més abundants de vesprada al nord. Les temperatures es mantindran molt suaus, tant de dia com de nit. De nou esperem màximes de 21 °C a 25 °C al litoral i prelitoral, mentre que a l’interior estaran entre els 16 °C i els 19 °C.

Les temperatures encara podrien pujar un poc més durant la jornada de dimecres. Ambient excepcionalment càlid per a finals de desembre, amb màximes puntualment superiors als 25 ºC al golf de València. Dia de sol, amb alguna boira a primera hora a la vall del Cabriol i del Xúquer i l’arribada de núvols alts a partir de mitjan matí que deixaran el cel mig enteranyinat. El vent continuarà de ponent, amb ràfegues moderades al centre del país.

Dijous donarem per acabat l’episodi de vent de ponent però continuaran el sol i les temperatures elevades. Això sí, baixaran a la costa i pujaran a l’interior, amb màximes que aplegaran als 20 °C. Hi haurà més humitat, amb la qual cosa la visibilitat no serà tan bona i poden aparéixer bancs de boira i algun núvol baix al litoral.

L’any acabarà amb vent molt fluix, predomini de l’ambient assolellat, esmortit per bandes de núvols alts, i temperatures que continuaran pujant a l’interior i baixaran al litoral.

À PUNT