A semblant incidència hi havien en febrer 200 ingressats més que hui a l’Hospital d’Alzira

0
515

A primers de febrer la incidència acumulada al Departament de Salut de la Ribera superava els 800 casos per cada 100.000 habitants, és a dir era semblant a la registrada ara a finals d’any.

Però hi ha una diferència sustancial i és que en aquelles dades hi havien ingressats a l’Hospital d’Alzira un total de 231 pacients de coronavirus, dels que  198 es trobaven en planta i 33, en la UCI. Precisament ixa quantitat és, ara, el total d’hospitalitzats per coronavirus, dels que només 7 son atesos a la Unitat de Cures Intensives.

La diferència és evident, ara hi ha a la comarca al voltant del 90% de veïns vacunats, i els nous contagis son molt majortitàriament de caràcter lleu en ser preponderant la variant Òmicron, prou més contagiosa que la delta però molt menys greu que les anteriors cepes del coronavirus.