La Policia Local d’Alzira controla la velocitat en els carrers davant les queixes veïnals

0
681

La Policia Local inicia una campanya de control de velocitat en alguns carrers i avingudes arran les queixes veïnals rebudes

  • L’excés de velocitat posa en perill els vianants i està penat amb sancions de 100 a 600 € i retirada de carnet
  • Els controls es duran a terme entre el 27 i el 30 de desembre per mitjà de radars mòbils

 

La Policia Local d’Alzira realitzarà entre els dies 27 i 30 de desembre una campanya de control de velocitat arran de les queixes veïnals existents sobre conductes incíviques que posen en risc la integritat física tant de vianants com de conductors, detallen des del cos policial alzireny.

 

La campanya, impulsada per la Regidoria de Seguretat de l’Ajuntament d’Alzira, se servirà de la utilització de radars mòbils per a detectar la velocitat dels vehicles en determinats carrers i avingudes de la ciutat, amb l’objectiu de conscienciar els conductors de no sobrepassar els límits de velocitat legalment establits per a garantir la seguretat de tots.

 

Des de la Policia Local asseguren que, «a pesar que els canvis normatius quant a les velocitats són àmpliament respectats pels ciutadans, existixen queixes veïnals». Per això, «els controls es realitzaran en diversos carrers i avingudes en diferents horaris», expliquen.

 

Amb esta iniciativa, indiquen des de la Policia Local, «es pretén alertar sobre el perill que comporta conduir infringint les normes, i traslladar als veïns que és crucial respectar en tot moment els límits de velocitat, així com la totalitat de normes de circulació». L’incompliment d’estes normes, afigen, «està tipificat de greu o molt greu, amb multes que van dels 100 als 600 euros i la pèrdua de fins a 6 punts, tot depenent de l’excés de velocitat».