La UD Alzira presenta el logo, el cartell i la web del centenari

0
382

La UD Alzira ha presentat esta vesprada a la Casa de la Cultura el logo, cartell i el calendari del centenari junt a la seua nova web;www.udalzira.com.

A més del calendari del centenari que recull més de 100 fotografies dels 99 anys d’història amb efemèrides dels partits que han guanyat els noamenats en altra època Els Tigres del Xúquer, havent marcat 5 o més gols. També els aniversaris dels 25 jugadors que més minuts han jugat, més gols han marcat junt a la primera plantilla actual.

A l’acte presentat per David Chordà ha assistit l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, el regidor d’Esports, Fernando Pascual i els regidors José Andrés Hernández i Ricardo Belda, a més del màxim mandatari del club, José A. Sanjuán i del president i vicepresident de la Comissió del Centenari, Xavier Ferri i Aurelià Lairón.