A l’alzireny Josep Marzo li toca la loteria en Atrapa,m si pots

0
807

Alzira no ha sigut gens agraciada en el sorteig de la Loteria de Nadal de hui, en canvi a l’informàtic alzireny de 43 anys, Josep Marzo, li ha tocat un bon pessic estos dies en el concurs «Atrapa,m si pots» que presenta Carolina Ferre.

En el seu primer dia de participació en este popular programa, Marzo aconseguia un pot de 28.400 euros, per cert el primer que donava Carolina, que va sustituir, en setembre passat, a Eugeny Alemany, l’humorista suecà que durant la seua llarga trajectòria sols havia concedit quatre pots.

No és el primer concurs en el que participa l’informàtic alzireny, peró si el que triomfa perquè en el «Ahora Caigo» del valencià, Arturo Valls, va caure a la primera pregunta.

Josep explica la clau de l’èxit «he vist molts programes abans de concursar i aixó ha facilitat que estiguera preparat per contestar els temes tots ells relacionats amb temà tica valenciana». Ara bé, adverteix «cal estar tranquil i tindre molta sort«.

Així la última i decissiva pregunta recorda que es referia a quin grup valencià va quedar finalista a l’últim Certamen de Música Internacional en la categoria de música antiga «i clar no podiar ser altre que Capella de Ministrers». El ser un gran aficionat al trivial també és una bona font de coneiximents per als concursos televisius, però cada dia troba més dificultats, «perquè els meus amics ja no volen jugar».

L’afortunat considera que «en els temps que corren és un bon coixinet econòmic per anar més tranquil» manifesta a Riberaexpress. La seua parella, Lucia, «no s’ho creia quan li vaig comunicar que havia guanyat el pot, però la més contenta és la meua filla Laia de 10 anys, perquè com li agraden molt els dibuixos japonesos li he mpromés que farem un viatge al Japó».

Tot i ser la tranquilitat una de les seues principals virtuts, Josep Marzo, reconeix que quan li feien la última pregunta el passat dilluns en Atrapa,m si Pots «em semblava que patia un infart». Estos dies no ha parat de rebre felicitacions per part de familiars, amics i companys que han descobert en Josep a un excel.lent participant de concursos. Ah! i amenaça amb presentar-se en altres, ara ja coneix al camí de la glòria.