El certificat Covid s’amplia a la totalitat de l’hostaleria, cines, gimnasos, casals fallers i piscines cobertes

0
1634

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que la petició del certificat Covid, s’ampliarà, en breu, a tots els establiments d’hostaleria, restauració, allojaments turístics, pubs i discoteques siga quin siga el seu aforament.

El passaport que demostra la vacunació amb les dosis pertinents es demanarà, a més, en llocs públics com els gimnasos, sales de cine i espectacles, casals fallers, seus festeres, piscines cobetes i instal.lacions esportives. Cas que el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana aprove la proposta del Consell, la mesura estaria en vigor fins el pròxim 30 de gener.

Puig i la consellera de Sanitat Ana Barceló han anunciat, d’altra banda, la posta en marxa de 42 nous punts de vacunació en poliesportius municipals i llars de jubilats.