Els corredors de la II Sant Silvestre li guanyen a la pluja en la meta d’Alzira

0
947
La majoria dels corredors participants anaven disfressats

L’adversitat meteorològica no ha impedit la celebració a Alzira de la II Carrera de Sant Silveste, organitzada pel Club d’Atletisme Rickysporteam i amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira.

La carrera ha sigut solidària, ja que part de la recaptació obtinguda per les inscripcions va destinada a l’associació La Nostra Veu, que des de 1970 treballa per la integració i recolzament a les persones amb diversitat funcional i els seus familiars amb l’objectiu de millorar la seua qualitat de vida.
Després dels cinc quilòmetres amb què constava la prova estos han sigut els guanyadors en les diverses categories que han arreplegat els seus premis i trofeus de mans de Diego Gómez, alcalde d’Alzira; Fernando Pascual, regidor d’Esports, i Alfred Aranda, regidor de Cultura:
ABSOLUTA M
1. Rubén Crespo, de Crespo Runners
2. Poli Lima, de Crespo Runners
3. Sergio Fayos, de Crespo Runners
ABSOLUTA F
1. Marga Martí, independent
2. Lucía Botija, de Club Atletisme Xàtiva
3. Adela García, de Club Atletisme Rickysporteam
LOCAL M
David Blay, de Club Atletisme Rickysporteam
LOCAL F
Carmen Soler, independent
CLUB MÉS NOMBRÓS
CD La Rabosa
DISFRESSA INDIVIDUAL
Adelaida Pau
DISFRESSA COL·LECTIVA
Pablo Peris