L’Alzira FS guanya en Móstoles (1-2) i acaba tercer la primera volta

0
116

Impecable la primera volta del Family Cash Alzira que l’ha culminat hui amb una brillant i patida victòria contra un gran equip com el Ciutat de Móstoles (1-2), tot i l’expulsió de Rubi junt a les lesions de José Carlos i Cristian en el poliesportiu Villafontana de la ciutat madrilenya.

Els alzirenys s’avançaren a l’electrònic amb un gol de Gon Castejón en el minut 14, tot i que Álex Jiménez aconseguia l’empat en el 19 per als madrilenys que estabellaran un xut al pal d’Armando.

Ja en la segona part al minut 25 Rubi feia el segon i definitiu gol del partit en un xut llunyà que sorprenia al guardameta local. El mateix Rubi era expulsat en el 33 al vore la segona groga per protestar des de la banqueta. A més l’entrenador de l’Alzira FS Braulio Correal era amonestat en el minut 35. Els últims cinc minuts foren de gran patiment en caure lesionats José Carlos i Cristian. El Ciutat de Móstoles jugà de cinc durant els dos minuts i mig últims però la defensa riberenca es va mantindre molt ferma.

Estos tres valuosos punts eleven a 32 els que ha sumat el Family durant la primera volta que el situen el tercer, en solitari, de la classificació, per darrer del Peñíscola i del totpoderós Noia, a qui visitaran els de la capital de la Ribera el pròxim 8 de gener en el primer encontre de la segona volta.

Per l’Alzira FS jugaren inicialment; Porky, Rubi, Gabri, Peiró i Cristian També ho feren José Carlos, Sena, Pedro, Castejón i el guardameta Nacho Serra que jugà durant tot el segon temps.