El dilluns torna el sol i pugen les temperatures després que hui caiguen ruixats dèbils

0
102

Dissabte serà el dia més gris de la setmana. El cel estarà ennuvolat a la major part del territori, això si, amb algunes ullades de sol. Les pluges seran en general dèbils i més probables a les comarques de València i del nord d’Alacant. Per punts del sud de València la pluja podria ser un poc més moderada en alguns moments del dia, però en cap moment seran precipitacions fortes o quantioses.

Les temperatures es mantindran amb pocs canvis, amb sensació de fred i humitat a midgia però nits més suaus. Màximes al voltant de 15-16 ºC al litoral i prelitoral i un poc més baixes per l’interior.

Diumenge hi haurà predomini de cel assolellat a les comarques de Castelló, mentre que estarà més prompte ennuvolat a la resta. De nou, els núvols seran més compactes al sud de València i nord d’Alacant, on sobretot de matí podrien caure alguns ruixats. Les temperatures continuaran amb pocs canvis.

La precipitació acumulada al llarg del cap de setmana estarà repartida per tot el territori, un poc més abundant per les comarques de València, però en tot cas esperem quantitats per davall dels 20 l/m² durant tot l’episodi (de divendres a dilluns).

Dilluns encetem setmana amb un canvi d’oratge. Predomini del sol en tota la Comunitat Valenciana, amb tan sols alguns núvols per l’interior. De matí podrien formar-se boires en zones baixes de l’interior de València i Alacant. Pujada notable de temperatures al migdia i de nou s’arribarà o se superaran els 20 °C a les comarques centrals.

Dimarts el cel anirà cobrint-se amb núvols alts de l’interior cap a la costa i ja a últimes hores del dia els núvols seran més compactes per les comarques de l’interior. Temperatures amb pocs canvis.

À PUNT