Les falles d’Especial d’Alzira presenten els esbossos dels monuments

0
111

Els monuments fallers foren els protagonistes ahir de l’acte de presentació de les tres falles d’especial d’Alzira. Un acte que va retre homenatge als artistes fallers i va obrir foc per coneixer de primera ma els monuments de les falles grans, segons Alzira Ràdio.

El Mercat, Camí Nou i Plaça Major repetiran amb els artistes que ja plantaren les falles d’octubre. La federació d’especial celebrava anit per quart any esta presentació dels esbossos dels monuments de la secció especial. El president de la Federació, José Manuel Garcia, va destacar l’esforç que havien fet les sis comissions que havien plantat a octubre. Garcia destaca l’aportació que fa esta secció a les falles d’Alzira perquè li dona notorietat, vida, cultura i art i per això li demanà a l’Ajuntament que «continue apostant per les falles».

El regidor de festes, Xavier Pérez, va agraïr l’esforç de totes les comissions i destacà la implicació d’estes comissions en la supervivència dels artistes fallers. Les falles d’octubre han sigut, segons Pérez, «una salvació per als artistes i per a la ciutat un aparador de la seua festa, que han visitat artistes, decoradors i fallers del cap i casal per primera vegada, en no coincidir amb les de València».

A l’acte assistiren les falleres majors d’Alzira Alba Carrió i Clàudia Dolz.