Núvols i ruixats dèbils visitaran la Ribera durant la resta de la setmana

0
102

Dijous tenim un canvi en l’oratge, amb cels ennuvolats a la meitat sud del territori. Ací es registraran ruixats dèbils al llarg del dia, més probables al litoral i valls pròximes. Oratge més estable a les comarques del nord, amb predomini del sol.

Les temperatures baixaran a migdia des de la ciutat de València cap al sud, amb pocs canvis per Castelló. Màximes al voltant de 16-17 °C a la costa i per davall de 16 °C a l’interior. Les mínimes no seran tan fredes per les comarques del sud.

Divendres, oratge molt paregut al de dijous, amb cels ennuvolats a la meitat sud del territori i alguns plugims. A la província de Castelló el cel anirà ennuvolant-se també a partir de migdia, sense majors conseqüències. Temperatures que baixen un poc més pel sud i es mantenen amb pocs canvis a la resta.

Dissabte serà un dia gris encara a la meitat sud, amb ruixats. Farà més sol sobretot de vesprada a les comarques de Castelló. Les màximes encara cauran algun grau pel centre i sud de la Comunitat.

Diumenge serà una còpia de dissabte, amb cel ennuvolat i plugims, a excepció de les comarques de Castelló on, tot i els núvols de matí, de vesprada es podrien obrir alguns clars. Temperatures sense canvis.

À PUNT