El calendari 2022 d’Alzira dedicat a la Casa Alós a la venda este divendres

0
192

Demà divendres es posa a la venda en el MUMA el calendari municipal per al 2022, enguany dedicat a la Casa d’Alós o Casa Flor. El calendari s’ha convertit en un element de difusió tradicional que enguany celebra la seua vint-i-sisena edició i que s’ha convertit en una apreciada ferramenta per a consulta diària en les nostres cases, per una banda, pel seu atractiu disseny i per l’altra, per la utilitat de la informació que ens proporciona.

 

L’edició d’enguany s’ha incrementat i compta amb 6.000 exemplars, dels quals 5.000 es posen a la venda, al preu d’1 euro, i els 1.000 restants es distribueixen gratuïtament a associacions culturals i festives; administració local; museus; Hisenda; jutjats; empreses proveïdores; col·laboradors i donants; centres educatius i de formació; farmàcies; hotels; Diputació i Generalitat.

 

El calendari es realitza en el MUMA, el Museu Municipal d’Alzira, i la Regidoria de Patrimoni Cultural és l’encarregada d’escollir les quinze imatges que il·lustren la portada, els dotze mesos i la contraportada on enguany ha participat el Grup de Danses d’Alzira. Totes les instantànies reprodueixen diferents espais o estances de l’Etnomuma, recreant escenes casolanes i tradicionals de principis del S. XVIII.

 

La regidora de Patrimoni Cultural, Isabel Aguilar, ha recordat que “El calendari es podrà adquirir al MUMA, des del 17 de desembre, amb totes les mesures de seguretat sanitàries establides”. L’edil ha aprofitat per a “Agrair al Grup de Danses i al personal i voluntaris del MUMA la seua participació i implicació per fer d’este calendari una realitat, on es posa en valor un edifici de gran valor patrimonial com és el nou Etnomuma”.