Veïns de Reis Catòlics reclamen a Alzira que el carrer «deixe de ser carretera»

0
868
Els veïns demanen menys trànsit de vehicles i més vorera per als vianants

Una trentena de veïns de Reis Catòlics han pregat, per carta, a l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, que «reordene el trànsit de manera que el nostre carrer deixe de ser carretera», per tal que es puga convertir «en un carrer sense riscos per al veïnat i en benestar general per a la població».

Entenen que el trànsit procedent de Carcaixent per l’antiga CV-41 no deuria entrar a Alzira per la plaça Sant Judes Tadeu i Reis Catòlics i en canvi «hauria de desviar-se» cap a la CV-50 perquè utilitze els vials que circunvalen la ciutat en direcció a l’Hospital, o la zona comercial de Carrefour, llocs on solen dirigir-se la majoria d’automòbils.

Recorden que els municipis de Manuel, La Pobla Llarga i Carcaixent «desviaren en el seu moment el trànsit de la CV-41, mitjançant vies de circumvalació, qüestió que no s’ha resolt a la nostra ciutat, mantenint en gran part el trànsit pel nostre carrer».

En fila índia

Estima el veïnat de Reis Catòlics que al perill del nombrós trànsit «s’afegix l’existència de trams amb voreres d’amplària mínima que sols perimitixen el pas de de veïns en fila índia, sent impossible transitar amb carrets de compra o cotxes de bebé».

En la mateixa misiva han protestat perquè l’Ajuntament sols estiga ampliant estos dies la vorera dels nombres parells del carrer, en ser «les dos voreres estretes i molt perilosses per als vianants».

A este respecte els han contestat el consistori que «al llarg del primer trimestre de 2022» es procedirà a fer els treballs d’ampliació de la vorera dels nombres imparells de Reis Catòlics «des de la plaça de Dolç fins al carrer Pérez Galdós».