La Tarumba convoca un taller d’iniciació actoral per a adults

0
132

 

Les classes començaran en el mes de gener

 

L’Associació Cultural La Tarumba obri de nou el Taller d’Iniciació Actoral, que començarà l’11 de gener i que impartirà Ricardo Ull, membre de l’Associació.

Està dirigit a majors de 17 anys interessats en l’aprenentatge de les tècniques de l’actor i del treball en escena que l’ajuden a despullar-se de la timidesa i aprendre eines per a la vida social i laboral. Però, sobretot, està orientat a tots aquells que vulguen gaudir fent teatre.

Es desenvoluparà tots els dimarts, des de gener fins a finals de juny, en horari de 19.00 a 21.00 hores en dependències del Gran Teatre de la nostra ciutat

Només hauran d’abonar una mensualitat de 10 €, ja que està patrocinat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira.

Tractarà d’introduir en el coneixement de les arts escèniques, la creació del personatge, la importància de l’espai i saber moure’s dins d’ell, el text i la seua manera d’interpretar-lo… Tot des de la pràctica i el joc, amb l’opció de finalitzar el curs amb una mostra artística del grup.

El professor, Ricardo Ull, és un jove creador  alzireny  diplomat en Teoria i Pràctica d’Art Dramàtic en l’Acadèmia d’Arts Escèniques TOTART de València. Ha completat la seua formació com a alumne en diversos tallers, un d’ells amb la recentment desapareguda Verónica Forqué.

La Tarumba continua amb la seua faceta pedagògica, amb la finalitat de transmetre els ensenyaments rebuts i l’experiència acumulada en el món de l’escena. D’una banda, als joves, a través de la Escola de Teatre Tarumba Jove, i ara, mitjançant aquest taller, als adults.

A més d’aquest objectiu pedagògic i de difusió del teatre a la nostra localitat, es pretén posar en contacte amb La Tarumba a tots aquells interessats a continuar practicant posteriorment aquesta activitat, i així poder participar en els seus grups, Volem Teatre i Suc de Teatre.

Els interessats en el taller hauran d’enviar un correu a richamaor@gmail.com.

 

ASSOCIACIÓ CULTURAL LA TARUMBA