Contundent victória de l’Alzira contra el Socuéllamos (3-0) gràcies a les genialitats de Zarzo

0
171

La UD Alzira continua amb pas ferm en la 2ª RFEF i hui ha tornat a guanyar al Yugo Socuéllamos (3-0) en el Suñer Picó en una contundent i brillant victòria fraguada en el primer temps.

Els tres gols foren anotats en la primera part; els dos primers en dos genialitats del davanter Xavi Zarzo als minuts 14 i 40, mentre Txema Moreno arredonia el resultat definitu a dos minuts del descans.

Els blaugranes ha mostrat de nou el seu moment dolç de joc arrolant al conjunt manxec en un completíssim primer temps. En la segona el conjunt blaugrana contemporitzà per assegurar la golejada davant un Socuéllamos que volia pero no podia inquietar al guardameta polonés Pawel. Tot i que la golejada pogué ser major si l’àrbitre no haguera assenyalat dos polèmics fores de joc.

Amb este triomf l’Alzira es consolida en la quarta posició amb 24 punts que espera incrementar el pròxim diumenge a terres murcianes davant l’At. Pulpileño.

Fitxa tècnica

Alzira 3: Pawel; Estacio (Jordi, 77′), Kaiser, Soler, Juanma (Lado, 86′); Selfa (Roan, 77′), Marenyà, Beli (Abel, 72′), Carlos Pérez (Sesé, 72′), Zarzo i Chema

Yugo Socuéllamos 0: Ramos; Quintana (Hugo Esteban, 46′), Toboso, Ricar, Fer Cortijo; Adri (Diakité, 69′), Alberto (Moreno, 77′), Queijeiro (Carlos Martínez, 46′); Chabo (Homet, 69′), Fran Cortés i Iván Bueno

Gols: 1-0 m. 14 Zarzo, 2-0 m. 40 Zarzo, 3-0 m. 43 Chema

Árbitre: Sergi Carrero Romera, assistit per Mariona Peralta Geis i Óscar Carballo Vázquez. Va amonestar els locals Juanma (24′), el tècnic Dani Ponz (44′), Estacio (67′) i Sesé (94′) que es perdrà el proper partit i als visitants Quintana (22′), Fer Cortijo (45′) i Adri (60′).

Estadi Luis Suñer Picó, davant uns 800 espectadors.