Guanyadors del Concurs de Jóvens Intèrprets de l’Escola de la SM Alzira

0
185
Aquest matí s’ha celebrat a la Casa de la Cultura d’Alzira la final del Concurs de Jóvens Intèrprets de l’Escola de Música de la Societat Musical d’Alzira.
Han participat en la 3a secció, Ricardo Báguena Valero(oboe) Lidia Requena Blasco(flauta) i Pablo Rocafort Monzonís(fagot). A la 2a secció Arnau Valero Llopis(percussió) i a la 1a secció, Valeria Montagud Ribes(piano), Lucia Moreno Enguix(flauta) i Arnau Ubierna Peris(percussió).
Tots han fet un gran treball i han segut mereixedors del premi, però com bé ha manifestat el jurat, la tasca ha estat complicada i han decidit que els guanyadors eren: –Pablo Rocafort Monzonís amb el fagot. –Arnau Valero Llopis amb la percussió. –Arnau Ubierna Peris amb la percussió. Enhorabona als tres i a les seues famílies. Des d’ací agrair al jurat d’aquesta edició la seua participació i implicació, Juan Fernández, Carlos Díaz i M. José Botella.