L’Alzira FS demana certificat Covid per a l’últim partit de 2021 al Palau

0
75

El Family Cash Alzira s’acomiada del 2021 al Palau d’Esports este dissabte davant l’Unión África Ceutí en el millor moment de la temporada.

Un partit que presenta dos novetats destacables; l’inici de l’encontre a les 17 hores i que es demanarà al públic assistent el Certificat Covid per poder accedir al Palau.

Pel que fa la qüestió estricament esportiva l’encontre presenta l’alicient per al conjunt de Braulio Correal de consolidar la tercera posició aconseguida gràcies als 6 punts sumats durant les dos últimes ixides a Calvià i Castelló. Ara que s’ha diputat la 15ª jornada, l’Alzira FS suma 26 punts però s’enfronta a un rival molt perillós, l’Unión África Ceutí, sext classificat amb 23 punts i que també es troba en un bon moment de joc després de sumar tres victòries consecutives contra el Betis B, Barsa B i Calvià.

El conjunt de Ceuta, que porta anotats 51 gols, és el tercer equip més golejador de la categoria encara que ha encaixat 42 gols. En canvia els alzirenys son els tercers menys golejats amb 33 gols, però tan sols han perforat la porteria contrària en 36 ocasions.