El fotògraf d’Alzira Jesús Castillo representarà a Espanya al Mundial de Fotografia

0
698

 

Per segon any consecutiu, el jove integrant de l’estudi de fotografia Niclas, torna a posar a Alzira en el més alt del panorama fotogràfic internacional, i aspira a situar la seua imatge entre les deu finalistes que, el pròxim 28 de març, competiran a Roma per ser la millor imatge de retrat a nivell mundial

 

Tal com apuntava el propi Castillo <<Són més de 600 obres les que competixen en la copa del món. Estar ací, encara que sone a tòpic, ja és un gran premi que demostra que alguna cosa estem fent bé>> El jove professional també va voler reconéixer la labor dels seus companys de l’estudi alcireny Niclas, Rosa Mari García i Pepe Carrillo <<Que jo puga arribar fins ací és gràcies a Pepe i Rosa Mari, els que m’han guiat i han confiat en mi des del primer moment.>>

 

La fotografia seleccionada de l’alcireny competirà de forma individual per la medalla en la categoria de Retrat, i la seua puntuació comptarà per al compute global de l’equip espanyol.

 

Actualment, el jurat de la World Photographic Cup, format per més de 30 jutges de distints països, es troba en procés de valoració. Serà el pròxim 17 de gener en Maryland, Estats Units en l’esdeveniment Imaging USA 2022 on s’anunciarà, d’una banda, el millor fotògraf de cada país i, d’altra banda, quins fotògrafs viatjaran a la final de Roma.

 

Castillo posa així colofó  a un fantàstic any en què ha aconseguit entrar en la Col·lecció d’Honor de la Federació Espanyola de Professionals de la Fotografia i la Imatge, alçar-se amb el desitjat Goya de fotografia, obtindre dos Premis Internacionals Llums de Granada i estar en el top 10 en dos categories diferents dels FEP Awards, organitzats per la Federació Europea de Fotògrafs Professionals on es distingix els millors fotògrafs d’Europa.