El fort vent de ponent s’acomiada per fí hui de la Ribera

0
116

Este divendres estarà marcat pel vent i la pujada de les temperatures

Dissabte i diumenge farà sol i el vent estarà encalmat

Pel que fa al vent, el ponent continuarà bufant amb força, sobretot de matí. Hi ha avís per part d’Aemet per ratxes que poden superar els 70-80 km/h a l’interior d’Alacant i València i els 100 km/h a l’interior de Castelló. Deixarà un ambient ressec, sobretot a les zones litorals. També hi ha avís per temporal marítim, sobretot mar endins a les costes de València i Alacant.

Les temperatures pugen de manera considerable. Se superaran els 20ºC a la costa, arribant a 22ºC a València. Per l’interior es quedaran entre 16 i 20ºC. Les mínimes també pujaran. No esperem cap gelada i les temperatures no baixaran de 5-10ºC a l’interior o de 12-14ºC al litoral.

Farà més sol a la costa. Sobretot de matí els núvols seran més compactes per l’interior, sense descartar algun plugim per l’interior nord.

Dissabte encara pot bufar el vent amb força per l’interior nord, però ja anirà afluixant a la vesprada. Les temperatures seran primaverals, amb 20-23ºC a la costa i 18-20ºC per l’interior a les hores centrals del dia. Les mínimes variaran poc. Oratge majoritàriament assolellat amb més núvols de matí cap a l’interior nord.

Diumenge predominarà el sol en totes les comarques amb unes temperatures que baixen un poc, sobretot pel litoral.

Dilluns situació semblant a la de diumenge, amb sol, vent encalmat i temperatures suaus a migdia.

À PUNT