Massalavés culmina la reforma integral del seu Teatre Municipal

0
131
  • El presiden de la Diputació de València, Toni Gaspar, va acompanyar a l’alcaldessa, Puri Noguera, en el concert de la banda de música que va servir d’estrena del centre cultural
  • L’última fase del procés de rehabilitació s’ha centrat en condicionar l’escenari, així com en la instal·lació de butaques i cortines

 

 

Massalavés ha finalitzat l’última fase de la reforma integral del seu Teatre Municipal, que ha comptat amb una ajuda del Pla d’Inversions de la Diputació de València per a l’equipament de l’escenari i la instal·lació de butaques i cortines.

 

El president de la Diputació, Toni Gaspar, va acompanyar ahir 8 de desembre l’alcaldessa Puri Noguera a l’estrena del nou centre cultural, en un acte en el qual va ser present també el diputat provincial Vicente Mompó.

 

Durant la jornada va tindre lloc un concert de la banda de música local, que va celebrar també l’acte de benvinguda a les noves incorporacions d’educands a l’agrupació musical.

 

Així mateix, el president Gaspar va visitar l’Ajuntament en companyia de l’alcaldessa, membres de la corporació municipal i el diputat Mompó.

 

Referent cultural del municipi

 

Amb un aforament de 250 persones, el nou Teatre Municipal es configura així com un immoble de referència per a Massalavés, que podrà acollir tot tipus d’esdeveniments tant de l’Ajuntament com de les diferents associacions culturals, festives i escolars del municipi de la comarca de la Ribera Alta.

 

La primera fase de rehabilitació de l’immoble va comptar també amb l’ajuda de la Diputació de València, a través del programa SOM.