L’Alcúdia disminuix 10 casos actius en dos dies i ja no es troba en risc extrem

0
110
Salut Pública anuncia que a l’Alcúdia hi han hui divendres 55 casos actius i una taxa d’incidència de 451/100.000 habitants. Aixó significa 10 casos actius menys en tan sols 2 dies i que ja no es troba en risc extrem com en la última notificació en la que l’índex arribà a 524,96 casos per cada 100.000 habitants.
Segueix havent-hi un degoteig de casos cada dia, però no tan elevat com ho era fa dos setmanes.
Les autoritats locals confien que en el passat pont tots els veïns hauran «tingut cura de guardar les normes, i que no tornaran a pujar els casos la setmana que ve. Ara que hem començat a baixar, seria una llàstima».
Així mateix demanen «molta cura amb els dinars i sopars d’empresa». Des de Salut Pública ens recomanen que no se celebren, i ens posen com a exemple el seu propi cas: Els treballadors i treballadores de l’Hospital de la Ribera, ja han suspés el seu sopar.
Demanem, per favor, que es respecten les mesures sanitàries recomanades, «és un treball que s’ha de fer conjuntament».