Alzira edita la primera agenda de la ciutat per a 2022

0
237
  • El pròxim 21 de desembre ix a la venda
  • Té un cost de 10 euros i es pot reservar abans del 16 de desembre

 

La Regidoria de Patrimoni Cultural, a través de l’Arxiu Municipal d’Alzira edita la primera agenda de la ciutat per a l’any 2022.

La publicació, que ja es troba en impremta, tracta de seguir contribuint a divulgar traços de la història de la nostra ciutat a través de les seues pàgines.

L’AGENDA 2022 és una obra de vora dos-centes pàgines i més de 150 fotografies, la majoria d’elles a tot color, es presentarà el dimarts 21 de desembre de 2021, a les 12:00 hores, al Saló de Sessions de la casa consistorial d’Alzira i serà distribuïda entre els adquirents a partir d’eixe mateix dia a l’Arxiu Municipal.

Al costat dels espais per a fer anotacions es mostren il·lustracions i unes breus notes històriques al voltant de monuments, paratges, festes, tradicions i personatges de la nostra ciutat.

Els textos han sigut elaborats per l’investigador i estudiós local Rubén Pastor, pel professor i acadèmic Bernat Montagud i per l’arxiver municipal i cronista de la ciutat, Aureliano Lairón, que l’ha coordinada.

 

El preu de venda de l’AGENDA ALZIRA 2022 s’ha fixat en 10 euros.

Donat que es tracta d’una edició limitada, els interessats/ades a adquirir-la, la poden reservar, posant-se en contacte amb l’Arxiu Municipal a través del telèfon 96 245 96 50 abans del 16 de desembre i es podrà retirar entre el 21 i 23 de desembre a l’Arxiu Municipal, carrer de les Salineries, 1,1r en horari de 8:30 a 14:30 h.