L’Alzira remunta al Calvo Sotelo (2-1) i puja sis llocs en la classificació

0
235

Important i treballada victòria de la UD Alzira esta vesprada al Suñer Picó davant el Calvo Sotelo de Puertollano (2-1) que ha tingut que remuntar un marcador advers durant la segona part.

S’avançà el conjunt de Puertollano en el minut 49 mitjançant Giuliano, després que la primera part finalitzara amb empat a 0. Però no tardaren en reaccionar els de Dani Ponz que voltejaren el resultat en tres minuts; en el 61 Juanma rematà a plaer una exccepcional internada de Xavi Estacio per banda dreta en la que deixà sentat a dos rivals i en el 64 Germán aprofità el rebuig del guardameta visitant, Simón, per aconseguir una important victòria.

Amb este triomf l’Alzira recupera el cinqué lloc, amb 21 punts, tot i que igualat amb els quatre equips que el seguixen. El pròxim encontre es disputarà també al Suñer Picó el próxim diumenge a les 17 h davant el Socuéllamos.

Fitxa Tècnica:

UD ALZIRA                                                CALVO SOTELO

Pawel, Abel (Cortijo, 90´), Javi Soler, Kaiser, Belizón (Roan, 78´), Javi Zarzo (Germán, 45´), Marenyá, Carlos Selfa (C. Pérez, 62´), Chema (Martín, 78´), Juanma i Estacio. Simón, Ordoñez (Giuliano, 13´), Ricardo, Dani Martín, Fran Sabaté, Iván Limón (Osama, 80´), Valdivia (Loro, 80´), G. Saiz (Diego, 70´), Alonso, Mario (Abraham, 70´) i Ribalta.
ÀRBITRE
Saiz Millares. Amonestà  a Lucas, Geroge, Javi, Chema, Selfa, Pawel, Soler, Alonso, Osama, Martín y Abraham.
GOLS
0-1 (49´): Giuliano. 1-1 (61´). Juanma. 2-1 (64´) Germán.