L’Alzira FS guanya en Calvià (2-3) i torna als llocs de play-off

0
83

Els Family Cash Alzira ha derrotat esta vesprada per 2 gols a 3 al Visit Calvià de les Illes en un emocionant i competit encontre en el que el guardameta alzireny Nacho Serra ha sigut decissiu.

Sàvançaren els mallorquins en el minut 1 mitjançant Diogo Santos, però Cristian igualava el marcador en el 8. Amb este resultat finalitzà la primera part.

En la segona va ser el conjunt de Braulio Correal el que pegà primer, concretament Peloncha en el minut 26. Encara que el Calvià recuperà la igualada en el 33, amb un gol de Carlos Gómez  però tan sol un minut després Pedro Garcia, anotà el tercer i definitiu per als de la Ribera.

A partir d’açí defensa heroica de l’Alzira FS front el Calvià que jugava de cinc, però Nacho Serra sellà la porteria amb intervencions prodigioses que decantaren els tres punts cap al Family que torna als llocs de play-off. Concretament és el cinqué classificat amb 23 punts, un menys que el seu rival del pròxim dimecres el Bisontes Castelló que és tercer, encontre que es disputarà en la capital de la Plana.

Alineacions:

Visit Calvià Hidrobal: Manolo, Diogo Santos, Naranjo, Carlos y Gordillo. També jugaren Sergi, De Juan, Rubio, M. Nicolau i Leal.

Alzira FS: Nacho Serra, Peloncha, Cristian, Gabri y Rubi. Jugaren també Peiró, Pedro García, Gon Castejón i Sena.