Jaime Rossell (Hotel Lluna): «Més de 15 empreses han cancel.lat estos dies el dinar»

0
1692
Jaime Rossell director de l’Hotel Lluna d’Alzira

La posada en marxa del certificat Covid, el continuat ascens dels contagis i els missatges del Govern Central i la Generalitat, tot just durant este mes de desembre, ha provocat dures crítiques del sector de l’hostaleria que esperava com aigua de maig els nadals per refer-se un poc de la seua crítica situació.

Així el directr de l’Hotel Lluna d’Alzira, Jaime Rossell, molest i molt indignat explica a Riberaexpress «més de 15 empreses han anul.lat el dinar estos dies, hem patit tres dissabtes seguits la sala buida, ahir tenia previst a 98 comensals i al final sols acodiren 16 i la setmana pròxima hem baixat dels 80 clients inicials a només 30».

Rossell lamenta que «les autoritats no tinguen agalles i es queden a mitges, recomanen a la gent que no vaja a dinars o sopars d’empresa i en canvi ens autoritza a obrir«.

El  director del Lluna explica que «en l’hotel acatem totes les normes sanitàries, guanyem un 50% menys per cada menú per les mesures de salut i seguretat» i afegix visiblement enfadat «fins i tot netegem cadires i taules cada vegada que s’alça un client, mentre als seients d’Urgències de l’Hospital no veig a cap treballador netejant-los».

El certificat Covid suposa un nou gasto

Respecte al passaport Covid, Rossell assegura que «suposa un nou gasto al necessitar a un empleat en recepció al que cal formar perquè sàpiga com funciona l’aplicació». A més «en la conselleria de Sanitat no ens explicaren massa bé el funcionament del certificat, afortunadament ens està assessorant molt bé la secretària de l’Associació Empresarial d’Alzira».

Conclolu Jaime l’entrevista censurant com diu ell «als polítics» perquè «no pot ser que ens apreten tot just en l’únic mes que podiem fer caixa i per al que hem invertit moltes hores». I remarca que la conselleria de Sanitat s’haja «quedat a mitges  al no reclamar el certificat Covid en tots els establiments hostalers, així com al transport públic, cines i teatres com fan en altres països europeus».