Cullera es prepara per a un Nadal «molt especial»

0
157

Cullera llança una campanya de Nadal plena de grans expectatives per a 2022

“Va a ser que SÍ!” és l’eslogan triat per l’ajuntament per a rebre i
afrontar els reptes del nou any

Cullera afronta el seu Nadal més positiu dels últims temps. L’ajuntament llança la campanya “2022 Va a ser que SÍ!” amb la qual promocionarà les seues activitats, el comerç local i animarà a la ciutadania a afrontar els reptes del nou any amb la major il·lusió i l’esperança en una recuperació justa per a tots després de dos anys durs de pandèmia.
“Va a ser que sí que complirem els nostres somnis, aconseguirem les nostres metes, els objectius individuals i els que com a ciutat ens hem marcat” ha assenyalat la regidora de Festes, Susi Melià, durant la presentació de l’eslògan nadalenc de festes. “És el moment de la positivitat, la volta a la normalitat, que tots isquem enfortits d’esta i amb il·lusions renovades”, ha afegit Melià.
Un any més Cullera es prepara per a celebrar un Nadal especial. Un inici de les festes que arribarà marcat per l’encesa de l’arbre de Nadal este divendres 3 de desembre als jardins del Mercat a partir de les 19 hores. La jornada s’iniciarà amb una animació especial, ‘Estreles de Nadal’ que eixirà des de la Plaça Andrés Piles per a animar a la ciutadania a participar de les festes. La desfilada comptarà amb la participació d’una batucada, ballarines, carrosses… per a arribar fins als Jardins del Mercat on es realitzarà l’acte d’encesa de la il·luminació nadalenca, que comptarà amb l’actuació de la cantant cullerenca Pepa Blasco.

Com a preliminars als dies centrals del Nadal, hi ha programades diferents activitats musicals i culturals com a concerts de les dues bandes musicals de la localitat, de l’Orquestra del Plectre, la Colla Pas Pla amb el seu Concert de Nadal, actuacions teatrals amb un homenatge a Carles Castillo i la presentació del llibre “Més enllà de la tristesa” de María García Lliberós, entre altres.
Per al dia 24 de desembre al matí està prevista la visita del Pare Noël acompanyat d’un Elfo en un espectacular cotxe pels carrers de la ciutat.
Passades les 12h arribarà als Jardins del Mercat on rebrà a aquells xiquets i xiquetes que desitgen acostar-se a ell i fer-li arribar les seues peticions.
Este mateix dia a la vesprada, a les 19 hores, a la sala multiusos del Mercat tindrà lloc la tradicional actuació de la “Murga El Burro”.
En la vesprada del 26 de desembre se celebrarà a la Casa de la Cultura la representació de “L’u” a càrrec de la companyia suecana Maduixa Teatre, i per als amants de la música clàssica, el concert “Un passeig per la Viena imperial” de Vasko Vassilev.
Serà a partir del 28 de desembre quan els més xicotets de la casa es convertiran en els principals protagonistes. Tant de demà com a la vesprada en la Plaça Andrés Piles hi hauran activitats infantils-Cars, amb la col·laboració d’ACECU. Esta activitat es repetirà el dia 3 de gener com a prèvia a la visita de l’Emissari Real, a la vesprada, a l’Auditori del Mercat.
Per al 4 de gener continuaran les activitats infantils amb un taller de màscares i a la vesprada, teatre infantil amb l’obra “Converses amb un pallaso” a càrrec de Nana Teatre.
Arribada de les seues Majestats els Reis Mags Amb l’arribada de la nit màgica de Reis, tot estarà preparat per a la Cavalcada Real, que eixirà des de la Plaça de la Constitució per a arribar als carrers més cèntrics de la localitat i finalitzar en la Plaça Andrés Piles, on es realitzarà la recepció per part de les autoritats locals i el lliurament de premis del Concurs escolar de cartes als Reis Mags.
Estes festes tindran un punt i final el pròxim dia 8 de gener de 2022, amb el lliurament dels premis dels Pesebres que tindrà lloc en la Parròquia de la Sang.
Perquè a Cullera, enguany “Va a ser que SÍ!