El vent i el sol s’alternen a la Ribera en el pont de la Constitució

0
90

El sol lluirà a les nostres comarques dissabte, amb tan sols alguns núvols alts a primeres hores de la vesprada pel pas d’un front. Això sí, de vesprada ja es reforçarà de nou el vent de mestral pels Ports.

Dissabte tot i que a primeres hores del dia les temperatures seran prou baixes arreu del territori, amb el sol i el vent més encalmat, el mercuri pujarà notablement i s’arribarà als 20 ºC en alguns punts del litoral. Les temperatures es mouran entre els 13 i els 16 ºC en punts de l’interior, deixant un dia prou agradable.

Diumenge les temperatures tornen a baixar i tindrem núvols més compactes per l’interior nord, on no es descarta algun ruixat dèbil. La cota de neu se situarà al voltant dels 900-1.000 metres. Atenció de nou al vent, tant de ponent com de mestral, que s’enfortirà durant el matí i bufarà fort. Tenim avisos d’Aemet per fortes ratxes que poden superar els 80 km/h a l’interior de Castelló i interior nord de València.

El dilluns continuarà el vent fort, sobretot del Túria cap al nord. Predomini del sol amb més núvols a l’interior nord. Les temperatures es mantindran sense massa canvis.

Dimarts la notícia deixarà de ser el vent, que afluixarà en tot el territori. Açò afavorirà l’augment notable de les temperatures i es podran superar els 20 ºC en punts de la costa. El sol lluirà al cel arreu de la Comunitat.

À PUNT