Queen Forever sustituix a We Love Queen demà a Alzira

0
97
Per qüestions alienes a este Ajuntament (accident del cantant principal), l’espectacle WE LOVE QUEEN, previst per al divendres 3 de desembre a les 20.30 hores en el Gran Teatre, es modifica per l’espectacle QUEEN FOREVER.
Les entrades adquirides inicialment tindran la mateixa validesa (no és necessari realitzar cap modificació). En cas de sol·licitar la devolució i cancel·lació de les entrades, hauràs de fer-ho pel mateix sistema de compra (notikumi.com o en la taquilla del Gran
Teatre). Les devolucions es podran sol·licitar fins al divendres 3 de desembre de 2021 a les 12 hores.
QUEEN FOREVER:
Després de les seues exitoses gires d’anys anteriors al voltant de la geografia nacional, omplint recintes com per exemple el «Hard Rock Hotel» d’Eivissa davant de més de 6.000 persones, o el seu pas pel Talent Show «GOT TALENT», arribant a ser semifinalistes i ser l’únic grup tribut que ha conquistat a Risto Mejide. La banda reprén este 2021 el seu gira «Bohemian Rhapsody» que els portarà a visitar les principals ciutats Europees. De la mà de Tolo Sanders (Freddie Mercury) i Adrián Pujadas (Brian May) naix el projecte Queen Forever a què també s’incorporen Juanjo Amengual (JohnDeacon) , Haritz Caperochipi (Roger Taylor) i Sebastián Raimundo (Spike Edney) per a interpretar l’obra musical i discogràfica de QUEEN, un clàssic del segle XX.
Amb cuidades caracteritzacions i una posada en escena minuciosament dissenyada, la banda s’esta convertint ràpidament en el tribut més fidel; el millor Queen després de Queen.
Disculpeu les possibles molèsties.