La falla Dr Ferran d’Alzira ja compta amb el paviment ignífug

0
94

La Regidoria d’Obres Públiques ha instal·lant paviment ignífug a l’emplaçament de la falla Doctor Ferran

 

La Regidoria de Serveis Urbans i Obres Públiques d’Alzira ha finalitzat les obres de la instal·lació del paviment ignífug a la localització on es planta el monument de la falla Doctor Ferran.

 

Alzira ja compta amb paviment ignífug en diversos emplaçaments on les comissions munten les seues falles. Ara cal sumar este nou a l’encreuament del carrer Dr. Ferran, amb l’avinguda J. Pau i els carrers Sant Francesc i Figueres. Cal recordar que este paviment protegeix el sòl davant les elevades temperatures en el moment de la cremà.

 

Com en la resta de comissions que ja compten amb este tipus de llambordes, s’aprofiten les obres per a la instal·lació d’una placa de marbre amb l’escut i nom de cada comissió.

El regidor d’Obres públiques, Fernando Pascual, ha manifestat que “Amb esta mesura millorem els espais urbans, fent d’Alzira una ciutat més neta i cuidada. Amb este tipus d’actuacions ajudem a preservar l’espai urbà de la ciutat, ja que l’empedrat en granit ignífug ajuda a no deteriorar l’espai on es planta el monument.».