L’Alzira no mereix ser eliminat de la Copa del Rei pel Fuenlabrada (0-1)

0
166

La UD Alzira es va quedar sense poder complir el somni de classificar-se per a la segona ronda de la Copa del Rei i enfrontar-se a un Primera Divisió. A la millor entrada de la temporada, els aficionats van gaudir d’un partit en què l’equip de 2a RFEF va ser en molts moments millor que el de lliga Smartbank. L’efectivitat de cara al marc contrari va ser clau.
Bona primera part de la UD Alzira que va tenir diverses ocasions per avançar-se al marcador davant un CF Fuenlabrada en què José Luis Oltra va alinear força jugadors menys habituals, entre ells dos del filial, Damián i Blanco. Diéguez, Soldano i Pedro León eren els únics jugadors amb més minuts. Els blaus vestien amb la seva tercera equipació, taronja i blanca, homenatge al San Esteban, el club al costat de l’AD Fuenlabrada, del qual es va fundar l’equip madrileny el 1975.

Van ser els primers a disparar des de fora de l’àrea als onze minuts encara que sense problemes per a Paweł. Dues defenses van ser els protagonistes de l’atac alzirista, Juanma que va cedir el jove central Roan, que va xutar de primeres i va obligar Morros a fer la seva primera intervenció. Els aficionats blaugranes van demanar a l’uníson una mà de la defensa fuenlabreña que el treneta castellanomanxec va considerar que era involuntària i amb l’actual reglament no és considerada penal. Minuts més tard es va tornar a reclamar una agafada dins de l’àrea sobre Zarzo que tampoc no es va considerar suficient per a pena màxima. La millor ocasió de la primera part també va ser per a l’Alzira amb un xut amb la dreta de Zarzo que es va estavellar al pal i Sesé va rematar a gol però en fora de joc.
Per afrontar el segon acte, Oltra va optar per retirar Mbià i substituir-lo per un defensa 14 anys més jove i amb més partits aquesta temporada a la lliga Smartbank, Sotillos. Després de la bona arrencada dels madrilenys, l’Alzira va començar a acostar-se novament al marc de Morro amb centres encara que sense inquietar-lo. Les jugades a pilota parada eren el millor baluard dels visitants i Soldano va aconseguir el seu primer gol de la temporada amb un cop de cap picat al qual no va poder arribar Paweł. Oltra va continuar traient jugadors més habituals a la lliga i Dani Ponz a homes més ofensius per aconseguir l’empat. El debut del jove Martín Lapeña va ser el millor de la nit. El d’Agullent va deixar gotes de la seva qualitat amb magnífiques passades a la zona d’atac. Un va ser rematat de cap per Nierga i va forçar l’estirada de Morro. El meta fuenlabreño va arribar a perdre temps per intentar certificar la classificació com més aviat millor.
A falta del sorteig de la propera ronda, tots dos ja pensen en el que és realment important, la Lliga. El Fuenla rebrà dissabte a les 18.15 h. al líder de la lliga Smartbank, l’Almeria mentre que l’Alzira tornarà a jugar diumenge al Suñer Picó a les 17 h. davant del Calvo Sotelo de Puertollano..

Fitxa Tècnica:

Alzira 0: Pawel; Jordi, Roan, Kaiser, Juanma; Sesé (Martín Lapeña, 72′), Soler, Marenyà (Carlos Pérez, 72′), Zarzo (Abel, 75′); Traver (Cortijo, 87′) y Chema (Nierga, 75′)

Fuenlabrada 1: Morro; Blanco (Sotillos, 60′), Nuno Pina, MBià (Pulido, 46′), Diéguez; Pedro León (Anderson, 60′), Bravo (Zozulia, 74′), Fuentes (Gozzi, 78′), Damián, Arturo y Soldano

Gol: 0-1 m. 55 Soldano

Árbitro: Dámaso Arcediano Monescillo, asistido por Mateo Montañéz y Granel Peiró. 4º árbitro: Kevin Moreno Muñoz. Amonestó al local Zarzo (35′) y Roan (82′) y a los visitantes Blanco (8′), MBià (26′), Soldano (32′), al entrenador José Luis Oltra (68′), Fuentes (69′) y Pina (89′)

Estadi Luis Suñer Picó, davant d’uns 1.700 espectadors.

Web de la UD Alzira