Bona part de les carreteres de la comarca col.lapsades durant tot el matí

0
4418
Una de les carreteres col.apsades
El camió sinistrat a les rodalies d’Alberic

L’incendi d’un camió que tranportava materials perillosos en l’A-7 al terme d’Alberic a primera hora del matí ha provocat un col.lapse total en moltes carreteres com la CV-41 i la CV-50, al seu pas per Alzira i Carcaixent, en quedar tallada l’autovia en els dos sentits de la circulació. En el cas d’Alzira s’ha vist agreujat per l’accident patit en la CV-50 en un punt pròxim a la capital comarcal.

El tràfic ha sigut desviat per l’eixida de Beneixida des d’in han buscat la CV-41 per poder tornar l’autovia a l’altura de l’Alcúdia, aixó sí col.lapsant les eixides de Carcaixent i Alzira davant els nombrosos camions i turismes que circulaven per estes carreteres comarcals que s’han mostrat clarament insuficients per absorbir el nombrós trànsit.

A les 14 hores encara hi havien trams amb fortes retencions, en el cas de l’A-7 han arribat als 20 km, fins i tot amb vehicles parats.

La càrrega del camió sinistrat, pinturs i disolvents provoca explosions i per tant ha obligat a tancar l’autovia al trànsit fins que no quedara totalment sofocat l’incendi sorgit per causes desconegudes.