Alzira convoca el concurs de decoració de balcons, finestres i façanes

0
163

Per a omplir els carrers amb l’alegria del Nadal 

  • L’Ajuntament espera una bona acollida del concurs després del gran èxit de participació de l’any passat
  • «Per Nadal, decora el teu balcó» atorga 3 premis de 300, 150 i 100 euros en Targetes Alzira als millors treballs

 

La Regidoria de Festes ha convocat la segona edició del concurs de decoració de balcons, finestres o façanes pel Nadal. El regidor, Xavier Pérez, destaca que «l’èxit de la passada convocatòria de ‘Per Nadal, decora el teu balcó’, amb una alta participació de veïns i veïnes», fa esperar una gran acollida de la iniciativa també enguany. El 2021 ha sigut «un altre exercici difícil», assegura l’edil, i este certamen intenta superar l’adversitat aportant alegria i bellesa als carrers amb la decoració dels balcons, les finestres i les façanes amb elements propis de les festes de Nadal.

 

La dedicació dels alzirenys i de les alzirenyes, de l’edat que siga, es veurà recompensada amb una Targeta Alzira per a comprar als negocis de la ciutat. Hi ha tres premis: el primer, de 300 euros; el segon, de 150 euros i el tercer, de 100 euros. «Creem il·lusió i omplim les nostres façanes de llums i colors. Donem la benvinguda a estes festes de Nadal, i fem partícips els més menuts de la casa d’esta alegria i moments màgics», proposa el regidor de Festes, qui considera que «és molt important transmetre els valors del Nadal a les xiquetes i als xiquets del poble, i una manera divertida de fer-ho és a través de la decoració de les cases, i també dels seus espais exteriors, els balcons, les finestres i les façanes». D’esta manera, a més a més, s’aconseguix l’objectiu de la campanya: «Tindre una ciutat més alegre en estos temps tan complicats», explica el regidor. Per això, anima a tots «a participar en este concurs que alegra els carrers de la ciutat».

 

Per a participar-hi cal enviar una fotografia de la decoració a l’adreça electrònica de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Alzira (festes@alzira.es), on s’haurà d’indicar el nom i cognoms de la persona participant i l’adreça de la ubicació exacta de la teua decoració, abans del 30 de desembre. Així mateix, es podrà participar a través de les xarxes socials: s’haurà de pujar una imatge de la decoració al Facebook  o a l’Instagram de l’Ajuntament d’Alzira, i s’haurà de dir també el nom i la ubicació exactes, a més d’incloure a la publicació el següent missatge: #AlziraviulamàgiadelNadal. La participació és sols vàlida per a decoracions realitzades en el municipi d’Alzira. El jurat, que serà designat per l’Ajuntament d’Alzira, passarà a valorar les diferents propostes presentades i farà pública la seua decisió el dimarts 4 de gener de 2022.

 

Les bases del 2n Concurs de Decoració de Balcons per al Nadal de 2021 es poden consultar al web de l’Ajuntament d’Alzira.