L’Alzira FS planta cara al Cartagena (2-5) en la Copa del Rei

0
107

El Family Cash Alzira ha quedat eliminat de la Copa del Rei pel Jimbee Cartagena (2-5) en la primera eliminatòria del Copa del Rei celebrada a partit únic al Palau Municipal d’Esports. Al descans s’arribà amb empat a un gol.

Els alumnes de Braulio Correal li han plantat cara fins el final al conjunt murcià de la Primra Divisió LNFS, amb una primera part molt igualada i un major encert dels visitants en la segona part.

S’avançà el conjunt de Cartagena en el minut 3 mitjançant Andresito, però en el 12 igualà l’electrònic Peloncha. Després del descans Mellado anotà el segol gol visitant i Motta en el 25 el tercer, en el 32 anotaren el quart els murcians però dos minuts després Peiró anotava el segon per als locals que ho intentaren fins el darrer segon del partit. En el minut 38 sentenciava Guanchito per al Jimbee, després d’un competit encontre en el que debutà en el Family el jugador sub 23 Ernesto Baeza.