Ferrero compra totes les accions d’Ice Cream l’antiga Avidesa d’Alzira

0
1712
Les instal.lacions de Ferrero a Alzira

El Grup Ferrero ha anunciat un acord per a adquirir les accions restants de la fàbrica de gelats d’Alzira, Ice Cream Factory Comaker i les empreses del grup corresponent (ICFC)

La companyia, fabricadora de marques com Raffaello, Kinder, Nutella i Tic Tac, adquireix d’aquesta manera la totalitat del fabricant de gelats valencià, amb seu en Alzira, segons ha informat la firma multinacional italiana en un comunicat.

Ferrero es va fer al juliol de 2019 amb una participació majoritària, el 70% de ICFC per a recolzar els seus objectius estratègics a llarg termini en el mercat dels gelats.

Durant els últims dos anys, l’associació entre Ferrero i l’antiga Avidesa, ha demostrat ser molt reeixida, amb el llançament aquest estiu dels seus primers gelats a través de les marques Raffaello i Ferrero Rocher, alhora que ha establit una base excel·lent per al creixement futur.

Ferrero continuarà treballant en estreta col·laboració amb l’equip d’administració de ICFC perquè la transacció, subjecta a les condicions de tancament habituals, acabe en el transcurs del mes de desembre de 2021.