Els ingressats per Covid a l’Hospital d’Alzira passen d’11 a 16 en una setmana

0
750

La pressió hsopitalària per casos Covid continua sent baixa a l’Hospital de la Ribera, tot i que en consonància amb el que ocurrix a la resta de la xarxa hospitalària de la Comunitat s’ha incrementat durant els últims dies.

Així el passat dimarts hi havien 11 ingressats per coronavirus, d’ells 2 en la UCI, mentre hui hi han 16, dels que 3 es troben en la Unitat de Cures Intensives. El màxim d’hospitalitzacions es va regisrar ahir dilluns amb 20, encara que solen oscil.lar entre 15 i la vintena els pacients afectats per la Covid 19 al centre hospitalari d’Alzira.

Pel que fa a la Comunitat Valenciana també han augmentat les hospitalitzacions; dels 325 que hi havien fa una setmana amb 57 en la UCI, s’ha passat a un total de 435 dels que 75 son crítics.