Alzira supera els 200 casos actius i els 400/100.000 habitants

0
954
Salut Pública ha notificat hui noves dades de COVID en Alzira que totalitza ja 201 casos actius, 41 nous en els últims 3 dies. La incidència acumulada puja a 433 casos per cada 100.000 habitants, el que ens situa en nivell 3, risc alt. Cal recordar que a partir de una incidència superior als 500 casos cada 100.000 habitants, la capital comarcal entraria en risc extrem.
L’alcalde Diego Gómez ha reconegut que la pandèmia té una significativa incidència en els centres educatius, així hui «han sigut confinades dos aules més».
Així les autoritats locals demanen a la ciutadania ventilar correctament en espais tancats, així com l’ús obligatori de mascareta fins i tot en espais oberts per tal d’evitar el contagi i mantindre la distància de seguretat. Fins i tot l’Ajuntament ha decidit fer les comissions i plenaris de forma telemàtica.
I recomanen actuar amb precaució i respectar les mesures vigents per a intentar controlar la pandèmia.
Dubtes sobre la vacunació al telèfon, 900 300 555.