Baixa la força del vent i pugen les temperatures a l’inici de la setmana

0
154

Dilluns al matí encara tindrem núvols al nord, amb probabilitat d’alguna precipitació dèbil a l’interior. La cota de neu ja se situarà al voltant de 1.400 metres. Més sol com més al sud i temperatures que tenen tendència a recuperar-se, amb màximes al voltant de 20 °C al litoral central i sud.

Mapa tres dies
Mapa tres dies

Durant el matí de dilluns el vent encara bufarà fort, però de vesprada afluixarà.

Dimarts serà un dia assolellat, fred de nit i suau al migdia, amb més humitat que dilluns a la costa.

A partir de dimecres el vent girarà a sud-oest o llebeig, amb ratxes fortes al litoral d’Alacant. Aquest vent ens portarà temperatures més altes, encara que seran només un miratge, perquè a última hora de dimecres arribarà un nou front de núvols des de ponent, que obrirà la porta a aire més fred a partir de dijous.

À PUNT