L’Alzira FS rep hui al Barça B màxim golejador amb 61 gols

0
42

El Palau Municipal d’Esports acollirà a les 19 hores d’esta vesprada un interesant encontre entre dos equips ben diferents; d’una banda l’Alzira FS, un dels equips que menys gols encaixa, tan sols 25 en 12 partits, sols superat pel líder Noia amb 21 i per l’Ejido amb 24. D’altra el Barça B, màxim golejador de la 2ª divisió amb 61 gols, elñ que dona una mitjana de 5 gols per partit. En els dos últims encontres ha empatat a 6 davant el Bisontes de Castelló i derrotà per 6-4 al Talavera. El seu màxim golejador és Víctor Pérez amb 12 dianes. El seu taló d’Aquiles el tenen en la defensa que fins ara és la més golejada amb 53 gols, el que significa que encaixen una mitjana superior als 4 gols per encontre.

Els de Braulio Correal, que son quarts en la classificació amb 20 punts, deuran aplicar-se hui una miqueta més si cap en la seua fortalesa defensiva per tal de poder derrotar al potent conjunt blaugrana i continuar en llocs de play-off.

El Family Cash Alzira viu des de les 10h del matí la Festa del Futsal, prèvia a la presentació dels equips de l’escola, prevista per a les 17:30h i al interesant i important encontre entre dos dels millors conjunts de la categoria.