El guardameta Lluch clau en la victòria del Barça B davant l’Alzira FS (2-5)

0
116

El guardameta del Barça B Àlex Lluch ha sigut determinant en la victòria del seu equip al Palau Municipal d’Esports davant l’Alzira FS que ha lluitat fins el final per nivellar un marcador advers. Els visitants foren més efectius que els alzirenys però les parades prodigioses de Lluch que a més anotà el quart gol que sentenciava l’encontre decantaren els triomf del costat català.

Valderrama va avançar a l’esquadra visitant en el minut quatre, després d’un bon començament dels de Xavi Closas. Van respondre els alzirenys en el minut huit, empatant el duel gràcies al gol de Rafa Ara, que acabava d’eixir al 40×20. Després del gol de l’empat, el partit va entrar en un tram d’intercanvi d’ocasions, però el resultat ja no es va moure fins al descans.

Tres minuts després de la represa, el filial blaugrana es va tornar a avançar, repetint la bona arrancada de la primera meitat. En el minut 27 els visitants van ampliar el seu avantatge, encarrilant la victòria després d’acumular diverses ocasions. Faltant quatre minuts per al final Braulio Correal va emprar el joc de cinc i un minut després Rubi anotà el segon local. Finalment, els visitants van anotar dos gols a porteria buida que van posar el 2-5 definitiu en els dos últims minuts de l’encontre. Finaloment el Barça B ha repetit també a Alzira la mitjana de 5 gols que anota en cada jornada.

Ara el Family Cash Alzira és sext amb 20 punts els mateixos que El Ejido que ocupa el cinqué lloc i es troba en posicions de play-off. El conjunt alzireny viajarà la pròxima jornada a les Illes per enfrontar-se al Calvià mallorquí.