Ximo Puig anuncia que s’exigirà el certificat Covid en oci i hostaleria el 3 de desembre

0
807

La Comunitat Valenciana demana autorització al TSJCV per al passaport Covid en hostaleria, oci, residències de majors i hospitals

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que el govern valencià demanarà autorització al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) per a implantar el conegut com a passaport covid en els establiments d’hostaleria i oci amb aforaments de més de 50 persones, com també en les visites a residències de majors i hospitals «per tal de generar espais més segurs».

Així ho ha explicat Ximo Puig després de la reunió que ha mantingut aquest dijous la Mesa Interdepartamental per a la Prevenció i Actuació davant el covid-19, davant l’augment de contagis en la Comunitat Valenciana, que aquest dimecres va aconseguir una incidència acumulada de 150 casos per cada 100.000 habitants.

El passaport estarà en vigor durant 30 dies a partir del pròxim 3 de desembre, segons Puig que ha animat als no vacunats a «exercir de ciutadania».