Una dona es detinguda a Sueca per deixar a la filla de 10 anys en el cotxe i anar a una discoteca

0
986

La menuda que anava desorientada de matinada per un carrer va telefonar al 112 per a demanar ajuda 

La Policia Local de Sueca ha detingut una dona per un presumpte delicte d’abandonament de menors després que la seua filla de 10 anys, a la qual va deixar a l’interior d’un vehicle mentre ella se n’anava a una discoteca, va demanar ajuda al 112.

Els fets es van produir la matinada de dissabte, quan la menor va telefonar demanant ajuda i alertant que estava sola i, encara que desconeixia el lloc exacte on es trobava, com que no residia en aquest municipi, els agents van aconseguir localitzar-la al cap de pocs minuts de la telefonada amb la roba mullada, nerviosa i plorant.

Pel que sembla, la mare de la xiqueta l’havia deixada sola en el cotxe mentre acudia a una discoteca, segons han informat fonts municipals en un comunicat.

Una vegada calmada i assistida en una primera instància, i després d’oferir-li aliment i roba d’abric, la menor va ser atesa personalment per una agent de la Policia Local amb formació professional en psicologia per a intentar evitar, o minimitzar en la mesura que fora possible, les conseqüències d’aquesta experiència.

Al mateix temps, es van realitzar les corresponents diligències contra la mare per un delicte d’abandonament d’obligacions familiars, en haver deixat presumptament la menor, de manera conscient, amb risc greu per a la seua integritat o la seua vida.

La mare de la menor va ser detinguda posteriorment a la caserna de la Guàrdia Civil, on va acudir perquè no va trobar la seua filla, per un presumpte delicte d’abandonament d’obligacions familiars.

À PUNT