Emocionant victòria del Nou Bàsquet Alzira davant el CB Moncada (71-68)

0
102

En un emocionant encontre que com va sent costum al llarg de la temporada no es va decidir fins els darrers segons, AUTOS LEAL NB ALZIRA va aconseguir doblegar a uns dels favorits del Grup B d’Autonòmica.

Després d’un primer quart tremendament igualat (15-15), un parcial de 10-2 amb dos triples de Simon Ivanov i dos cistelles d’Artur Argente donava el primer avantatge clar als blaugrana (25-18) que era ràpidament contestat per Moncada amb un altre parcial de 0-9. Gràcies a un excel·lent treball defensiu davant un equip de més experiència i alçada els blaugrana tornaren a recuperar els 7 punts de diferència que van quedar retallats amb un triple sobre la botzina just abans del descans (35-31).

L’eixida dels alzirenys després del pas per vestidors va ser fulgurant i la cistella inicial d’Apa més el 8 punts consecutius de Vincent Duque propiciaven la diferència més amplia de tot el duel (45-32). Tot i la valuosa renda, faltaven encara més de 15 minuts de partit i era evident que Moncada no anava a posar-ho gens fàcil. El poc encert dels locals en els tirs lliures (1 de 6 en aquest quart) i la major fluïdesa en l’atac de Moncada deixaven el marcador 51-44 a la fi del tercer quart i tot encara per resoldre.

Simon Ivanov continuava anotant des dels 6,75 però els visitants, fins aleshores poc encertats en el tir exterior, també contestaven amb tres triples consecutius. A falta de quatre minuts Autos Leal aconseguia estirar l’avantatge (66-57) però a partir d’ací es va vore bloquejat davant la defensa zonal de l’adversari que fins aquell moment havien estat capaços d’atacar amb èxit. Un parcial de 0-11 posava als de l’Horta Nord 2 punts per dalt (66-68) a falta de 40 segons i feia presagiar el pitjor. Però un triple de Luca Soler tornava a posar els alzirenys per davant. Moncada encara disposava de 20 segons per aconseguir la victòria però novament la disciplinada defensa blaugrana provocava una pèrdua en l’últim atac del que disposaren els visitants. Estos intentaren que el temps no correguera amb una personal sobre Luca Soler a falta de 6 segons però al base local no li va tremolar el pols per a transformar els dos tirs lliures i rematar definitivament una treballada victòria en un vibrant partit.

Després d’aquesta sisena jornada Autos Leal NB Alzira queda amb un balanç de 3-3 abans de visitar la pista del líder Tabernes Blanques la pròxima jornada.

NOU BÀSQUET ALZIRA